China Palace Zwolle
Van der Capellenstraat 252
8014 VZ Zwolle
Tel: 038 4660899

Openingstijden
Dinsdag tot en met zondag
Chinees van 12.00 tot 22.00 uur
Japans van 16.30 tot 22.30 uur
Maandag gesloten
m.u.v. feestdagen

Blik in onze menukaart
AFHAAL Chinees
Afhaal menukaart
Gezinsmenu
Maandmenu (via FB)

AFHAAL Japans
Afhaal Sushi Mix Pakketten

RESTAURANT Chinees
Chinese rijsttafels kaart

RESTAURANT Asian Lounge
Asian Lounge menukaart

CATERING
Catering Diner kaart
(vanaf 15 pers)
" De authentieke Chinees van deze tijd "

Naast de bekende gerechten, zoals nasi goreng en bami goreng, zijn onze koks tevens gespecialiseerd in de diversiteit van de Kantonese keuken. China Palace heeft zich tot een traditioneel Chinees specialiteitenrestaurant ontwikkeld.

De favoriete gerechten van onze Kantonese menukaart zijn Sam Chau Kai , kip met zoetzure saus, Sie Chap Niu, ossenhaas met zwarte bonensaus en Yoek Lap, gegrilde varkenhaas met ui . Maar neemt u ook eens Kai Ting, kip met groenten en cashewnoten , of Steak van het Huis, kip en biefstuk met gemengde groenten. U zult verrast zijn door deze Zuid-Chinese lekkernijen.

Uiteraard kunnen deze gerechten in een vorm van rijsttafels besteld worden. Wij hebben deze voor u in allerlei soorten en smaken. Zo kunt u kiezen bijvoorbeeld uit 'Rijsttafel van het Huis', welke uit de welbekende Chinese en Indische hoofdgerechten bestaat, of uit een uitgebreid viergangen menu uit de Kantonese keuken.

Mocht u moeite hebben om een keuze te maken, laat u zich dan aangenaam verrassen door onze chefkok. Deze maakt op basis van uw smaakwensen heerlijke gerechten voor u klaar, zowel de oude vertrouwde gerechten als onbekende authentieke specialiteiten.

Tevens stellen wij u in de gelegenheid om met uw gezelschap, van minimaal 15 personen, gebruik te maken van het Chinees lopend buffet. U heeft de keuze uit drie verschillende Zuidoost-Aziatische menu's. Om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen is reserveren van tevoren gewenst.

Naast familiebijeenkomsten, reünies of partijen is China Palace ook zeer geschikt om bedrijfsfeesten te houden. Denkt u de volgende keer aan ons bij uw aankomende personeelsfeesten of zakelijke jubilea.

Mocht u nog speciale wensen hebben of wilt u meer informatie inwinnen, dan kunt u gerust telefonisch contact met ons opnemen.